Loopbaancoaching

Als ik niet weet waar ik naartoe wil, moet ik niet verwonderd zijn als ik ergens anders terecht kom.”
Frans Rochette

 

Loopbaancoaching: kom tot bloei in je ideale (loop)baan

Loopbaancoaching is geschikt voor iedereen die werkgerelateerde vragen heeft. Voor zzp-ers die een sparring partner zoeken, voor mensen met een vaste baan en voor mensen zonder baan die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Loopbaancoaching hoeft niet lang te duren; soms weet je na een paar gesprekken al je volgende stap en kun je weer verder.

Een pad naar de toekomstVeel voorkomende vragen zijn:
 Ik ben niet meer tevreden met mijn werk, ik wil iets anders, maar wat?
Ik ben toe aan een volgende stap in mijn loopbaan en ik wil hierbij graag begeleiding;
Zit ik nog op de goede plek?
Ik weet niet wat ik wil.
Ik heb nog ongeveer 10 jaar voordat ik met pensioen ga. Hoe kan ik deze periode het beste invullen?

Als dit soort vragen bij jou spelen, dan is loopbaancoaching een uitkomst.

 

Het loopbaancoachingstraject

In het loopbaancoachingstraject brengen we samen jouw unieke eigenschappen, kwaliteiten en talenten in kaart, zowel professioneel als privé. We inventariseren je wensen, je verlangens, je ambities en je doelen. Waar krijg je energie van? Wat zorgt bij jou voor een positieve impuls? Wat past er ècht bij jou? Waar word jij ècht blij van?

Ik reik je verschillende oefeningen aan en ik werk met diverse middelen die deze inventarisatie ondersteunen.

We krijgen zo antwoord op de vragen “wat kan ik”, “wat wil ik”, “wat past er bij mij”. Jij bent het uitgangspunt: mogelijke functies en organisaties moeten goed aansluiten bij jou als persoon.
Als we het antwoord op deze vragen helder hebben, dan maken we een overzicht van de concrete stappen die je kunt nemen om je doel(en) te bereiken. Dit geeft antwoord op de vraag “Hoe bereik ik dit?”.

De bedoeling van de loopbaancoaching is dat jij weet wat er goed bij je past, wat je energie, bezieling en inspiratie geeft en welke stappen je kunt zetten om je wensen te realiseren en je te brengen waar je wilt komen.

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op!

 

Gratis loopbaanadvies of korting op loopbaantraject (let op: tijdelijk maximaal aantal subsidie-aanvragen bereikt. Je kunt je helaas niet meer aanmelden).

Ben je tussen de 18 en 67 jaar? Wil jij meer plezier in je baan of komt er een verandering aan? Met behulp van de subsidieregeling “NL leert door” kom je in aanmerking voor een gratis loopbaantraject ter waarde van € 700,- (incl. BTW). Je kunt hiervan gebruik maken als je in één van deze categorieën valt:

• Mensen die (nog) aan het werk zijn;
• Zzp’ers en zelfstandig ondernemers;
• Werkzoekenden.

Samen maken we:

• Een overzicht van jouw drijfveren/ talenten/ interesses en vaardigheden
• Een koppeling van jouw talenten naar passende functies op de arbeidsmarkt
• Een arbeidsmarktscan
• Gedegen advies / plan van aanpak
• Sollicitatieadvies op maat

Het doel van “NL Leert door” is om de gevolgen van de crisis te helpen verzachten door mensen te ondersteunen om zich te (her)oriënteren op hun actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Met dit pakket kun je hierin een eerste stap zetten.

Deze loopbaancoaching kan uiteraard uitgebreid worden als dat nodig blijkt te zijn.