Perspectief op Pensioen

“I am never too old to make new choices.
I am never too old to learn new things or explore new ideas.
I am never too old to make a difference.”

(Gerald G. Jampolsky)

 

Traject “Perspectief op Pensioen”

Gaat u binnenkort met pensioen en bent u in gedachten al bezig met hoe u deze periode kunt invullen? Of bent u al met pensioen en zou u meer voldoening willen voelen ? Hiervoor bied ik het traject “Perspectief op Pensioen”. Samen kunnen we de mogelijkheden onderzoeken die u door het hoofd gaan of die zich hebben aangediend, om voor u optimale voldoening te creëren.

Met pensioen gaan en het werkzame leven afsluiten luidt een hele nieuwe levensfase in. Dit is een goed moment om stil te staan bij de afgelopen jaren. Wat is er allemaal gebeurd? Wat is uw pad geweest? En hierna kunt u vooruit kijken, naar de tijd die nu voor u ligt.Met pensioen nieuw perspectief

Het is een periode waarin u ook talenten en mogelijkheden verder kunt ontwikkelen en de uitdaging aan kunt gaan van het vinden van een goede weg met alle kansen die zich voordoen. En u een fase met voldoende zingeving tegemoet kunt zien.

Met het traject “Perspectief op Pensioen” kan ik u helpen. Met behulp van een persoonlijke analyse brengen we samen de verschillende aspecten in kaart die gezamenlijk bijdragen aan een vitaal, gelukkig en gezond leven voor u. Zo krijgt u inzicht in hoe u deze pensioenfase op een voor u zinvolle manier kunt invullen zonder de (huidige) tijdsbesteding van het werk.

Ik help u ook graag met het ontdekken van uw sluimerende vermogens en kwaliteiten die u nu ook kunt gaan inzetten. En met het zetten van stappen die u stimuleren en inspireren.
Neemt u gerust contact op als u wilt overleggen over de mogelijkheden of meer informatie wilt.

 

Investering

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn afspraken meestal langer dan een uur.
Uitgaande van 3 sessies is de investering in uw “Perspectief op Pensioen” € 399,- inclusief BTW.